Over…..die vloer

Al een tijdje zit het idee in mijn hoofd geparkeerd. Regelmatig heeft het plan zich als een repeterende drilboor in mijn hoofd genesteld, als vastgeklonken mantra. “Een boek, een boek, doe een boek” klinkt regelmatig door de vele ruimtes in mijn bovenkamer.

Ik heb me hartgrondig afgevraagd wie er op dat boek zouden zitten wachten. Op mijn boek. Immers: mijn verhalen gaan soms helemaal nergens over, zijn ontsproten uit een drukbezet brein, in samenwerking met een overgevoelige geest en een niet nader te noemen duim.

Maar een mens moet ergens beginnen. En dus starten we bij het fundament. Juist, de vloer. Die ene vloer van beton, overstort met één deel tranen van frustratie, één deel vakmanschap op verschillende bouwkundige en financiële fronten, gemixt met verschillende delen van bloed, zweet, tranen plus één deel geduld. Dat ik niet had en helaas waarschijnlijk nooit zal bezitten.

Eigenlijk was het mijn plan om de laatste delen van “Over de vloer, een betonsprookje ” op het blog te plaatsen maar dat ga ik dus nu niet meer doen. Excuses. De harde kern weet inmiddels hoe het is afgelopen en de rest…… tja, lieve lezers. Dat boek dus. Ik hoop echt van ganser harte dat. Sterker nog: ik nodig u van ganser harte uit tot.

Bij deze kan ik jullie melden dat binnenkort o.a. via bol.com verkrijgbaar is: “Over de vloer”, een waargebeurd betonsprookje. En ergens diep van binnen hoop ik, dat het slechts een begin is van meer.

Advertenties

7 thoughts on “Over…..die vloer

  1. Fantastisch! Zo laat je niet alleen je sporen in dat beton achter, maar ook ver daar buiten! ik vind het stoer, dat je het gewoon gedaan hebt: een boek schrijven. Ik fungeer nu als proeflezer voor iemand anders’ boek en soms denk ik echt wel eens: wie zit hier op te wachten? Maar voor elk boek is wel een publiek, en zeker als het fijn geschreven is zoals jij dat kunt. Ik wens je een mooie verkoop!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s