Frisssz

Mijn letterappartementje op het wereldwijde web lag er maar een beetje stoffig bij. Geen zin, tijd en/of ruimte om zaken drastisch aan te passen.

Na drie weken vakantie ben ik echter weer fris, fruitig en is mijn hoofd leeggemaakt en opgeruimd. Een beetje huishouding voeren in mijn digitale letterkabinet kon daarom geen kwaad. Ik heb de verfkwast gepakt en daarna heb ik de meubels binnen mijn kamertje opgepakt, door mekaar gehusseld en op andere plekken neergezet. Bij voorbaat excuses voor enig zoekwerk.
Verder kreeg ik een zeer terecht verzoek om een archief aan te leggen voor mijn oudere leesjuweeltjes. U vindt deze dan ook terug in de “stukjes uit de schatkist”.

Veel leesplezier!

Odette, augustus 2013

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s